Nissan Murano 3.5 Se 4X4 Automata Fogyasztás

Eladó használt NISSAN MURANO 3.5 SE 4x4 (Automata), Debrecen, Hajdú
Eladó használt NISSAN MURANO 3.5 SE 4×4 (Automata), Debrecen, Hajdú from kocsi.hu

Mit érdemes tudni a Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata-ról?

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata az egyik legkülönlegesebb jármű a Nissan márka palettáján. Ez a különleges, hatótávolsági kompakt SUV-nak köszönhetően kiváló választás azok számára, akiknek szükségük van egy kicsit több helyre és erőre, mint amit a szokásos autók nyújtanak. A Murano 3.5 SE 4×4 automata a Nissan első olyan autója, amely egy hatsebességes automata váltót kapott, amely kiváló teljesítményt biztosít a vezető számára. Ennek köszönhetően a Murano 3.5 SE 4×4 automata kiváló választás azok számára, akik szeretnének egy komfortos és könnyen kezelhető autót vezetni.

Milyen teljesítményt nyújt a Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata?

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata rendelkezik egy 3,5 literes, V6-os benzinmotorral, amelyet közvetlen befecskendezéssel látnak el. A motor 330 lóerőt és 335 Nm-es nyomatékot biztosít, ami elég erő ahhoz, hogy bármelyik terepviszonyok között könnyedén vezesse a járművet. A motor egy hatsebességes automata váltóval van kombinálva, ami kiváló teljesítményt biztosít, miközben gazdaságosan működik. A Murano 3.5 SE 4×4 automata kiválóan kezeli a városi és a terepviszonyokat is, miközben kényelmes vezetési élményt biztosít.

Milyen fogyasztással rendelkezik a Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata?

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata fogyasztása elég kedvező. Az autó átlagos városi használat esetén 8,3 literes átlagos fogyasztást biztosít 100 km-es megtétel esetén. Az autó terepen is hatékonyan működik, ami azt jelenti, hogy a fogyasztás csökkenthető az autó terepen történő használatakor. Az autó kombinált fogyasztása 8,5 literes 100 km-es megtétel esetén, ami megegyezik a kategóriában található más versenyzők fogyasztásával. Az autó kiváló teljesítménye és kedvező fogyasztása miatt kiváló választás azok számára, akik szeretnének kompakt SUV-t vezetni.

Milyen más tulajdonságai vannak a Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata-nak?

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata kiváló vezetési élményt nyújt a vezető számára. Az autó kiválóan kezeli a városi és terepviszonyokat is, miközben kényelmes vezetési élményt biztosít. Az autó számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vezetőnek a biztonságos vezetésben. Az autó számos elektronikus biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vezetőnek az autó biztonságos vezetésében. Az autónak számos kényelmi funkciója is van, beleértve a hangszórókat, a klímaberendezést, a navigációs rendszert és a távolsági segítségnyújtást.

Milyen költségei vannak a Nissan Murano 3.5 SE 4×4 Automata-nak?

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata elég kedvező áron kapható. Az autó előre konfigurált változatai átlagosan 8-9 millió forint körül kerülnek, ami elég kedvező az autó típusához képest. Az autó számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vezetőnek a biztonságos és kényelmes vezetésben. Az autó kiváló ár/teljesítmény aránya miatt kiváló választás azok számára, akik szeretnének egy kompakt SUV-t vezetni.

Összegzés

A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata kiváló választás azok számára, akik szeretnének egy kompakt SUV-t vezetni. Az autó egy hatsebességes automata váltóval van kombinálva, ami kiváló teljesítményt biztosít, miközben gazdaságosan működik. Az autó kiváló vezetési élményt biztosít, miközben kedvező fogyasztása és költsége miatt kiváló befektetés. A Nissan Murano 3.5 SE 4×4 automata számos kényelmi és biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a vezetőnek a biztonságos és kényelmes vezetésben.

Leave a comment