2002 Subaru Wrx Ár – Az Ultimátum A Rally Sport Szerelmeseinek

Usados 2002 Subaru Impreza 2.0 Benzin 218 cv (€ 29.950) Aveiro
Usados 2002 Subaru Impreza 2.0 Benzin 218 cv (€ 29.950) Aveiro from www.autouncle.pt

Az 2002-es Subaru WRX egy erőteljes, nagy teljesítményű sportkocsi, amely közkedvelt a rally sport szerelmesei körében. A Subaru WRX modell 2002-ben indult, és egyedülálló teljesítményt nyújtott a kategóriájában. Az eredeti Subaru WRX 2002-ben vált elérhetővé Magyarországon, és azóta is nagy népszerűségnek örvend. Az 2002-es Subaru WRX ára kedvező, érdekesebbé téve a felhasználók számára.

Az 2002 Subaru WRX Árának Főbb Jellemzői

Az 2002-es Subaru WRX legfőbb jellemzői közé tartozik a szívó-kompresszor blokk, amely 4-hengeres, 16 szelepes, 2,0 literes motorral van felszerelve. A motor teljesítménye 227 lóerő és 271 Nm nyomaték. A Subaru WRX ára a gyártás éve szerint változik, de az 2002-es modell ára akkoriban kb. 5,5 millió forint volt. Az 2002-es Subaru WRX egy 5 sebességes manuális sebességváltóval van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt. A Subaru WRX ára az alapfelszereltségtől és a kényelmi funkcióktól függően változhat.

Az 2002 Subaru WRX Teljesítménye és Kényelme

Az 2002-es Subaru WRX kiváló teljesítményt nyújt, ami az autó gyorsulásához és a kanyarokban való stabilitásához vezet. Az autó tökéletes kényelmet nyújt a vezetőnek és az utasoknak egyaránt. Az autó hátsó ülései kényelmesek és kényelmesek, ami kiváló kényelmet biztosít az utazás során. Az autó jobb kormányzást és kényelmet nyújt, amit a vezetők szeretnek. Az autó szintén kiváló üzemanyag-hatékonysággal rendelkezik, ami kedvező a felhasználók számára, mivel az autó több kilométert juttathat el a tankolással.

Az 2002 Subaru WRX Biztonsági Jellemzői

Az 2002-es Subaru WRX biztonsági jellemzői közé tartozik a vezetőülés és az utasülés légzsákjai, az ABS fékek, a könnyűfém kerekek és a többpontos biztonsági öv. Az autó légzsákjai biztosítják az utasok biztonságát, ha bármilyen baleset történik. Az autó ABS fékei kiváló teljesítményt nyújtanak, és biztonságosabbá teszik az autó vezetését. Az autó többpontos biztonsági öve biztosítja, hogy az utasok biztonságosan üljenek az üléseken. Az autó könnyűfém kerekei segítik a gyorsabb gyorsulást és a jobb kormányzást.

Az 2002 Subaru WRX Ára – Kiváló érték az Ön számára

Az 2002-es Subaru WRX ára kedvező, ami megfizethető az autó szeretőinek. Az autó kiváló teljesítményt nyújt, kényelmet biztosít és biztonságos az utazás során. Az autó biztonsági jellemzői közé tartozik a vezetőülés és az utasülés légzsákjai, az ABS fékek, a könnyűfém kerekek és a többpontos biztonsági öv. Az autó kiváló teljesítményt nyújt, ami kedvező a felhasználók számára. Az autó ára megfizethető, és kiváló értéket kínál a felhasználóknak. Az autó az 2002-es év egyik legjobb autója, és kedvező árának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend.

Az 2002 Subaru WRX Összefoglalása

Az 2002-es Subaru WRX egy közkedvelt, nagy teljesítményű sportkocsi, amely közkedvelt a rally sport szerelmesei körében. Az autó szívó-kompresszor blokk 4-hengeres, 16 szelepes, 2,0 literes motorral van felszerelve, amely 227 lóerős és 271 Nm nyomatékot biztosít. Az autó 5 sebességes manuális sebességváltóval van felszerelve, amely kiváló teljesítményt nyújt. Az autó kiváló teljesítményt, kényelmet és biztonságot nyújt. Az autó ára megfizethető, ami kiváló értéket kínál a felhasználóknak. Az autó az 2002-es év egyik legjobb autója, és kedvező árának köszönhetően nagy népszerűségnek örvend.

Leave a comment