1999 Land Rover Freelander Velemenyek

land rover freelander (ln) 1999 models
land rover freelander (ln) 1999 models from auto-database.com

Az 1999-es Land Rover Freelander egyike a korai modelljeinek a Land Rovernek. Az 1999-es Freelander egy kompakt, kényelmes kisautó, amely megfelel a közepes méretű személyautóknak. A Freelander a Land Rover azon szándékával tervezték, hogy elérhetőbbé tegye a terepjárókat a középkategóriás autópiac számára, nagyobb kényelmet nyújtva a vezetőknek és utasoknak. Ezen kívül ez a modell az egyik első, amelyben a Land Rover alkalmazta a Terrain Response technológiát, amely jobban vezethetővé tette a járművet az aszfalton és a terepen is.

Tulajdonságok

Az 1999-es Land Rover Freelander egy 5 ajtós, 4 személyes szabadidő-jármű, amely kétféle motorral rendelkezik. Az első egy 2,0 literes benzinmotor, amelynek teljesítménye 114 lóerő. A másik egy 2,5 literes dízelmotor, amelynek teljesítménye 139 lóerő. A kétféle motorral szerelt Land Rover Freelander kombinált üzemanyag-fogyasztása 8,7 liter / 100 km. A Land Rover Freelanderhez jár egy 5 sebességes manuális váltó, amely nagy teljesítményű vezetést biztosít. A jármű hossza 4,1 méter, szélessége 1,8 méter és magassága 1,7 méter.

Terrain Response

Az 1999-es Land Rover Freelander a Terrain Response technológiát alkalmazza, amely lehetővé teszi a vezető számára, hogy a járműt különböző terepviszonyokhoz illesztse. Ezzel a technológiával a vezető képes állítani a járművet olyan terepre, mint a homok, a füves terület, a sár és a jeges út. Az automatikus átváltás lehetővé teszi a jármű számára, hogy az adott terepviszonyokhoz jobban alkalmazkodjon, ami növeli a vezetés kényelmét és biztonságát is.

Költségek

Az 1999-es Land Rover Freelander modell várhatóan körülbelül 18.000 dollárba kerül. Ez a modell még mindig elérhető a piacon, de előfordulhat, hogy egyes alkatrészeket nehéz lesz megtalálni. A költségek függhetnek az alkatrészek beszerzésétől és a jármű állapotától is. Az 1999-es Freelander karosszériája többféle színben és szövetburkolatban is elérhető, így a potenciális vásárlók könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelőt.

Vélemények

Az 1999-es Land Rover Freelander többféle szempontból is kedvelt a vevők körében. A legfontosabb, hogy ez a modell kifejezetten közepes méretű személyautók számára készült, ami növeli a komfortot a vezetők és utasok számára. Az autó könnyen vezethető az aszfalton és a terepen is, és Terrain Response technológiájának köszönhetően a vezető képes állítani a járművet az adott terepre. Az 1999-es Freelander árban is versenyképes, így a vásárlók könnyedén megtalálhatják a számukra megfelelő modellt.

Összegzés

Az 1999-es Land Rover Freelander az egyik korai modellje a Land Rovernek, amely kifejezetten a közepes méretű személyautók számára készült. Az autó kétféle motorral rendelkezik, és a Terrain Response technológiának köszönhetően alkalmazkodik különböző terepviszonyokhoz. Az 1999-es Freelander kompakt és kényelmes, és költségkímélő is. Az autó árban is versenyképes, és számos szín- és szövökombinációval is rendelkezik. Az 1999-es Freelander modellje kedvelt a vevők körében, mivel kifejezetten a középkategóriás autópiacra van tervezve.

Leave a comment